De Roedel Executive Coaching & Life Coaching coacht managers die groei, ontwikkeling en verandering als een essentieel onderdeel zien van hun werk en persoonlijk leven. De Roedel staat onder leiding van Hanneke de Bruin en is gevestigd in Wassenaar.

De Roedel, een prima plek voor persoonlijke ontwikkeling

De Roedel coacht managers die groei, ontwikkeling en verandering als een essentieel onderdeel zien van hun werk en persoonlijk leven.

Roedelen: zakelijk, psychologisch, spiritueel

Kenmerkend voor de aanpak van De Roedel is coaching vanuit drie invalshoeken. Zakelijkheid, psychologie en spiritualiteit. De combinatie van deze invalshoeken levert een geheel op dat meer is dan de som der delen en biedt de basis voor een inspirerend, verantwoord begeleidingsproces.

Executive Coaching

Executive Coaching bij De RoedelExecutive coaching (of business coaching) is de meest zakelijke vorm van coaching. U gunt uzelf de tijd en ruimte om uw leiderschapsstijl, doelstellingen, prestaties en resultaten tegen het licht te houden. Bij Executive coaching zijn bewustzijn en persoonlijke groei de basis voor zakelijke groei.

 

Life Coaching

Life Coaching door Hanneke de BruinSteeds meer managers voelen de behoefte stil te staan bij allerlei aspecten van hun werk- en privé-leven. Life coaching richt zich op beide. Gesprekken kunnen bijvoorbeeld gaan over leiderschap, persoonlijke financiële planning, relaties, nieuwe doelen en nieuwe dromen.

 

Coachingsthema's

Aan de hand van een intakegesprek bespreken en formuleren we vragen en doelen. Vraagstellingen van klanten hebben, gevoegd bij twintig jaar ervaring in het werken met mensen op managementniveau, geleid tot de volgende coachingsthema’s:

  • Het Managen van uw Carrière
  • Bewust leidinggeven
  • Het managen van talent
  • Vitaliteitsmanagement
  • Passie in Werk en Leven
  • Vrouwen naar en aan de Top
  • Dual Career Managers

Hanneke de Bruin

Hanneke de BruinHanneke de Bruin studeerde arbeids- en organisatiepsychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daarna werkte ze twaalf jaar in human resources management, eerst bij Ballast-Nedam, daarna bij Unilever. Deze periode leverde haar veel ervaring op in management development, werving & selectie en management.

Hanneke de Bruin

Hanneke

Socratisch Coachen - Hanneke de Bruin