fbpx

HANNEKE DE BRUIN

HANNEKE DE BRUIN

Wil je antwoord op vragen over jouw carrière, over leiding geven, de balans in je werk en privéleven, je persoonlijke ontwikkeling of over keuzes waarvoor je staat. Dan kan ik jou als coach helpen deze antwoorden te vinden.

De unieke combinatie van mijn wetenschappelijke achtergrond als arbeids- en organisatiepsycholoog, brede praktische ervaring in het bedrijfsleven - bij Ballast Nedam, Unilever en YESS international consultancy - en mijn eigen ontwikkeling maken mij een waardevolle gesprekspartner.
Mijn naam is Hanneke de Bruin, oprichter en eigenaar van De Roedel, Business & Life Coaching.
Ik draag hard en zacht als twee gelijkwaardige krachten in mij. Hard staat voor mijn rationele en analytische benadering, mijn doel- en resultaatgerichtheid. Zacht voor mijn empathische kwaliteiten, het aansluiten op de ander en mijn sterke intuïtie. Deze krachten kenmerken hoe ik werk als coach. Ik observeer, analyseer, confronteer, stel vragen en vraag door om zo tot de kern te komen. Vragen ter verduidelijking, die de ander tot nadenken aanzetten en die nieuwe inzichten geven. Vragen die er voor zorgen dat de ander zelf aan het werk gaat. Dit lukt omdat ik oprecht geïnteresseerd ben in de mens, naar de persoon achter het gezicht. In wat mensen beweegt. Waarom iemand doet wat hij doet. In mijn coaching vertrouw ik op mijn ratio en intuïtie. Mijn kennis van en ervaring met het bedrijfsleven zijn groot.

In 2002 heb ik De Roedel, Business & Life Coaching opgericht. En daarnaast in 2015 Studeren naar Werken, coaching bij het zetten van de eerste carrièrestap.

De Roedel coacht executives, managers, professionals en jonge talenten, die groei, ontwikkeling en verandering als een essentieel onderdeel zien van hun werk en persoonlijk leven.
Naast individuele coaching werk ik ook voor directie- en managementteams van grote tot kleine organisaties, van beursgenoteerde bedrijven tot familiebedrijven.

De naam van mijn bedrijf is ingegeven door de plek van vestiging, te weten de Hertelaan en staat voor een individu in een groep en een groep waarbinnen een hiërarchie is zoals wij die in organisaties en de samenleving aantreffen.

De Roedel kent een netwerk organisatie. Al jaren werk ik samen met een aantal vaste partners, Helen Althuizen, Frits Willem Bakker, Agaath Brink en Govine van der Plas. Dit kan zijn bij een teamcoaching dan wel bij de behoefte aan coaching op het gebied van een andersoortig specialisme of bij intervisie.
"Mijn klanten ervaren mij tijdens de sessies als een sterke, doortastende en warme vrouw, die dankzij haar scherpe analyse snel tot de kern van de coachingsvraag komt. De vraagstelling achter de coachingsvraag ziet."
TESTIMONIALS
Lees hier de ervaring van eerdere klanten