fbpx

WAT DOET DE ROEDEL

WAT DOET DE ROEDEL

Business & Life Coaching

De Roedel biedt een combinatie van Business Coaching, de meest zakelijke vorm van coaching, en Life Coaching, een vorm van coaching waarbij ook naar de samenhang van werk en privéleven wordt gekeken.
De Roedel coacht executives, managers, professionals en jonge talenten, die groei, ontwikkeling en verandering als een essentieel onderdeel zien van hun werk en persoonlijk leven.
Naast individuele coaching werk ik ook voor directie- en managementteams van grote tot kleine organisaties, van beursgenoteerde bedrijven tot familiebedrijven.
Klanten
De leeftijd van mijn klanten ligt tussen de 28 en 65 jaar. Met minimaal twee jaar werkervaring ben jij al welkom bij De Roedel.
BUSINESS coaching
BUSINESS COACHING
Business coaching is de meest zakelijke vorm van coaching. Jij gunt jezelf bijvoorbeeld de tijd en ruimte een persoonlijke ontwikkeling binnen je werk door te maken, stil te staan bij jouw leiderschapsstijl dan wel doelstellingen, prestaties en resultaten tegen het licht te houden. Bewustzijn en persoonlijke groei vormen de basis voor zakelijke groei.
life coaching
LIFE COACHING
Steeds meer mensen voelen de behoefte eens stil te staan bij allerlei aspecten van hun werk- en privéleven. Life coaching richt zich op beide. Gesprekken kunnen bijvoorbeeld gaan over leiderschap, financiën, relaties, nieuwe doelen of nieuwe dromen.
COACHINGSTHEMA’S
De vraagstelling van klanten en 30 jaar ervaring in het werken met mensen heeft geleid tot het formuleren van een aantal coachingsthema's.
COACHINGS-THEMA’S
De vraagstelling van klanten en 30 jaar ervaring in het werken met mensen heeft geleid tot het formuleren van een aantal coachingsthema's.