fbpx

TESTIMONIALS

TESTIMONIALS

Persoonlijke ontwikkeling en inzichten om de volgende carrière stap te zetten
"Coaching bij Hanneke was een cadeau dat ik mezelf heb gegeven tijdens mijn sabbatical. Nieuwe inzichten, drijfveren, allergieën en een duidelijke koers voor de komende jaren werden ontpopt. Hanneke weet op een prettige en oprecht nieuwsgierige wijze je te laten verdiepen in de kern van je gevoelens, blokkades en bepalende momenten en beslissingen in je leven. Hanneke schuwt hierin geen enkel onderwerp en is direct en resultaatgericht in haar aanpak en conclusies. De inzichten die uit de gesprekken kwamen waren stuk voor stuk verhelderend. Zeker aangezien Hanneke in staat was concreet te benoemen hoe deze inzichten in te passen in je leven. Ieder mens of professional die open staat voor persoonlijk ontwikkeling kan vele mooie management-, leiderschaps-, of spirituele boeken lezen en cursussen volgen. Maar een traject met Hanneke, op jouw persoon gericht, is in iedere levensfase een ware aanvulling."
Commercieel Manager
Retail
Carrière in context van werk & leven
"Tijdens mijn coachingssessies heb ik Hanneke ervaren als een sterke en doortastende vrouw met een warme persoonlijkheid. De duidelijke focus op mij als persoon in combinatie met de coachingsvragen die ik had ten aanzien van mijn carrière heb ik als heel prettig ervaren. Hanneke legt geen (ant)woorden in de mond maar liet mij dit met haar scherpe vragen en "huiswerk" opdrachten zelf uitzoeken. Haar opmerkingen waren een schot in de roos, gaven nieuwe invalshoeken en hebben zeker goede ‘hersenkrakers’ opgeleverd. Ik kan niet anders concluderen dan dat de inzichten die ik door Hanneke heb opgedaan, mij het mogelijk hebben gemaakt een enorme stap zowel professioneel als persoonlijk te zetten."
Senior Consultant

Carrière in context van werk & leven
"Je hebt Hanneke nodig voor een moment van bezinning, een analyse van de fundering van je huidige werk en leven. Op basis van een grondig onderzoek van de situatie worden concrete punten aangedragen waar je aan kan werken om weer richting een volgend plafond te gaan. De sessies hebben me inzicht gegeven in wat ik echt leuk vind en energie van krijg. Binnen een paar maanden heb ik een nieuwe baan gerealiseerd."
Account Manager
Cross Media
Leiderschapsontwikkeling
"Hanneke kan erg goed luisteren en is zeer helder in haar communicatie. Zij heeft mij uitstekend geholpen om inzicht te krijgen hoe ik als leider ben, waar mijn valkuilen liggen en hier een slag in te maken. Verder is Hanneke aardig, analytisch, betrokken, concreet, doortastend, oprecht, prestatiegericht, heeft zij inlevingsvermogen en is als het nodig is krachtig."
Director
Big Four
Persoonlijke ontwikkeling in vervolg op assessment
"Hanneke is een coach met veel ervaring en inlevingsvermogen. Ze is in staat om snel en adequaat tot de kern van de zaak te komen d.m.v. legio voorbeelden en eigen ervaringen. Door haar onverwachte invalshoeken en adviezen zijn de coaching sessies met Hanneke een Eye opener."
COO
Operations manager in business-to-business omgeving
Executive Coaching
"Tijdens onze intake vond ik dat Hanneke een hele goede balans liet zien tussen gedrag veranderen, de persoon helpen en een no nonsense aanpak waar zij respect mee afdwingt. De verwachting heeft zij meer dan waar gemaakt."
Partner
Big Four
Team Coaching
"Wat ik zo sterk aan Hanneke vind is dat zij de mensen die zij begeleidt, door middel van haar empatisch vermogen, als het ware zelf aan het werk zet. Hierdoor beklijft veel van wat er gezegd wordt. Zij is een uitstekende procesbegeleider en dwingt als professional respect."
CEO
Business-to-business omgeving

Voor wie werkt De Roedel

Meestal werk ik voor organisaties, van groot tot klein, van beursgenoteerde- tot familiebedrijven. Soms voor particulieren. Hieronder tref je een selectie aan van mijn opdrachtgevers.
Opdrachtgevers
De Roedel - Opdrachtgevers
ABN.AMRO, BAM, Child Help Line International, Deloitte, Deutsche Bank, Doeleman, Douwe Egberts, Heineken, House of Performance, Lexence, L'Oreal, Luxottica, Paardekooper, Rebel Group, Tolsma Grisnish,  Unilever, VolkerWessels.
CONTACT
Ik ontmoet graag mensen. Bel of mail mij gerust