fbpx

VISIE

VISIE

De drie invalshoeken

Kenmerkend voor De Roedel is het coachen vanuit drie invalshoeken: zakelijkheid, psychologie en holisme.

Het is vooral de overlapping van deze drie invalshoeken die het optimale draagvlak creëert voor een inspirerend begeleidingsproces.

Zakelijkheid

Zakelijkheid, in de zin van bekendheid met jouw wereld, is bij de Roedel gebaseerd op jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en human resource management/management development/executive search. Zakelijkheid is ook een mentaliteit: praktisch, nuchter en resultaatgericht. Ten slotte is zakelijkheid een professionele eis: je verwacht van jouw coach een scherp analytische, rationele analyse. Ook al kan dit soms confronterend zijn.

Psychologie

Psychologie is bij De Roedel wetenschap en persoonlijke betrokkenheid: academische kennis van arbeids- en organisatiepsychologie, beheersing van tal van coachingstechnieken, maar primair: diepgaande interesse in de mens en in processen tussen mensen.

Holisme

Holisme in de zin van heelheid. Het komt tot uitdrukking in de holistische mensvisie, het streven naar heelheid en authenticiteit, het herstellen/bewaken van de energiebalans, het integreren van voelen en denken.
Gevoelens, emoties, gedachten en verlangens zijn met elkaar verbonden. Ze beïnvloeden elkaar en zijn niet los van elkaar te zien. 
WAAROM JE VOOR DE ROEDEL KIEST?
Lees meer over Psychologie en Zakelijkheid, Ratio en Intuïtie & Ervaring en eigen Ontwikkeling.