fbpx

COACHINGSTHEMA'S

COACHINGSTHEMA'S

Aan de hand van een intakegesprek bespreken en formuleren we vragen en doelen. De vraagstelling van klanten en 30 jaar ervaring in het werken met mensen heeft geleid tot het formuleren van een aantal coachingsthema's die hieronder als voorbeeld staan weergegeven. Vanzelfsprekend kunnen we samen op basis van jouw vraag ook tot een ander thema komen.
Executive Coaching
Als leider aan de top van een organisatie zijn er momenten dat je behoefte hebt aan een klankbord buiten je werkomgeving. Dat kan gaan over businessvraagstukken en over jou als persoon.
Het Managen van jouw Carrière
In elke fase van een carrière kunnen zich vragen voor doen. Ben ik op het goede pad? Waar zit mijn ambitie? Krijg ik nog wel energie van mijn werk? 
Persoonlijke Ontwikkeldoelen
We komen het allemaal tegen. In gesprek met onze leidinggevende krijgen wij inzicht in onze ontwikkelpunten.
Bewust Leidinggeven
De stap in een carrière naar een leidinggevende functie vindt vaak plaats zonder voorbereiding te krijgen op het gebied van leidinggeven.
Vitaliteitsmanagement en burn-out
Gezondheid is een kostbaar bezit, maar we gaan er onbekommerd mee om. Totdat we merken dat de vitaliteit uit ons lichaam is.
Passie in Werk en Leven
Leven en werken zoals je hart je ingeeft is wat we allemaal het liefste willen. We bewonderen de gepassioneerdheid van anderen, maar zelf komen we er lang niet altijd toe.
Vrouwen naar en aan de Top
Vrouwen die een carrière nastreven maken bewuste afwegingen. Zeker als daar een kinderwens en de verantwoordelijkheid voor een gezin bij komen.
Dual Career Managers
Relatie, carrière, een druk sociaal leven, kinderen. En dan allebei werken! Hoe managen we dat?
TEAMCOACHING
Naast individuele coaching biedt De Roedel ook Teamcoaching. Elk team heeft van tijd tot tijd behoefte aan aandacht en stil staan met elkaar.